​គួរ​ឱ្យ​កុមារ​ទទួលទាន​ស៊ុត​ដូចម្តេច​?

ភ្នំពេញ: ​ស៊ុត ជា​អាហារ​ផ្គត់ផ្គង់​យ៉ាងច្រើន​នូវ​សារជាតិ​ប្រូតេអ៊ីន​មានតម្លៃជីវសាស្ត្រ​ខ្ពស់​មួយ​, ងាយ​ស្រូបយក ។ អត្រា​ស្រូប​យក​សារជាតិ​ប្រូតេអ៊ីន​របស់ស៊ុត​គឺ​១០០​ភាគរយ ​(ប្រហាក់ប្រហែល​នឹង​ប្រូតេអ៊ីន​ក្នុង​ទឹកដោះគោ​ប្រសិន​ច្នៃត្រឹមត្រូវ​) ។​

​    ​ក្រៅពីនេះ ក្នុង​ផ្នែក​ក្រហម​របស់​ស៊ុត ​នៅ​ផ្គត់ផ្គង់​ពពួក​សារជាតិ​ខ្លាញ់​, វីតាមីន និង​សារជាតិ​រ៉ែ​ចាំបាច់​យ៉ាងច្រើន​សម្រាប់​ការរីកចម្រើន​របស់​កុមារ ដូច​ជា​ដែក, វីតាមីន A, ស័ង្កសី … ។​

ដកស្រង់ពី  http://www.camnews.org/

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: